17 oct 2011

ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS


Per a avui, 17 d'octubre de 2011, a les 19h, s'ha convocat una reunió extraordinària de l'Assemblea de Moviments Socials.
Posteriorment es passaran els acords presos.  
 
És convenient recordar aquestes dades que figuren a la web: www.forumsocialdemallorca.org
 
1. L'any 2003 es va fer el Primer Fòrum Social de Mallorca seguint la Carta de Principis del FÒRUM SOCIAL MUNDIAL (Carta adjunta)
El Primer Fòrum Social Mundial s'havia fet a Porto Alegre, Brasil, el gener 2001 on hi assistiren sis mallorquins.
 
2. A continuació del Segon Fòrum Social de Mallorca,  l'any 2005,  i per donar continuïtat i eficàcia al mateix Fòrum local,
es creà l'ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS que agrupa 26 entitats.
 
3. El Tercer Fòrum Social de Mallorca, març 2009, fou totalment dedicat al tema actualment tan candent "PER LA DEFENSA I RECUPERACIÓ DELS SERVEIS PÚBLICS"
 
4. Objectius generals 1. Analitzar el model neoliberal i de globalització econòmica existent en el món. 2. Contextualitzar aquest model imperant i les seves conseqüències en tots els àmbits de Mallorca. 3. Formar i sensibilitzar en valors cívics i actituds crítiques que fomentin alternatives al model imperant mitjançant: El compromís responsable i actiu de les persones La responsabilitat de les entitats i dels col•lectius socials, sindicals, cívics, polítics, culturals i educatius 4. Contribuir amb veu crítica i constructiva per fer realitat una democràcia participativa. 5. Exigir des de la ciutadania una transformació del model econòmic, social, polític i cultural de Mallorca en el context del Mediterrani. La Carta de Principis de l’ FSM i els objectius marcats s’adopten i s’aproven a la ciutat de Palma, dia 12 d’abril de 2003, per les entitats i organitzacions que constitueixen el Comitè Organitzador del Fòrum Social de Mallorca.
 
Salutacions
Guillem Ramis i Moneny

No hay comentarios:

Publicar un comentario