15 nov 2011

DIADA D'ALTERNATIVA PRÀCTICA A LES URNES!


Des de l'assemblea de s'Escorxador hem pensat muntar una diada alternativa al 20-N a Ciutat. 

Aquell dia, el poder establert organitza un espectacle anomenat la festa de la democràcia per fer-nos creure que nosaltres decidim com serà el futur col·lectiu durant els propers 4 anys.

Des de diferents àmbits del 15-M, un moviment ampli i divers d'on rau la seva força, s'ha explicat de quina forma podem participar a la jornada electoral: quin efecte real tenen els vots en blanc i nul, l'abstenció i fins i tot optar per forces polítiques minoritàries.

Per altra banda, el moviment 15-M cerca maneres pròpies d'organitzar-se, optant clarament per la democràcia directa. Així, des dels seus inicis, es va escollir el model assembleari, on totes les persones s'hi veuen representades de forma directa, sense intermediaris. Per tant, ¿què millor que aprofitar el dia en que el poder ens vol fer creure que podem decidir, per mostrar alternatives als seus mecanismes d'organització? Què millor que aquell dia per mostrar i aprofundir en la nostra proposta?

El 20 de novembre a plaça Islàndia, celebrarem una diada alternativa a les seves urnes, amb tallers sobre assemblearisme i federalisme. 

A dia d'avui, la proposta que fem conté les següents activitats, dutes a terme per la Universitat Lliure:
  • 11h: Taller d'assemblearisme (durada 2h30)
  • 13h30: Presentació GAFA (Grup d'autoformació autònom) "Autonomia y autogestió energètica" (durada 30min).
  • Dinar: duu la teva carmanyola i comparteix-la amb qui vulguis.
  • 16h: Taller de Federalisme (durada 2h30).

Ens agradaria moltíssim que la resta d'assemblees es sumessin a l'organització de la diada, així com qualsevol altre persona que li interessi el tema. Per això, us animam a acudir a la propera reunió preparatòria, dimecres 16 de novembre a les 19h30 a plaça París, Palma. Ens queda poquet temps però creiem que val la pena organitzar una diada pel dia de les eleccions!!

Vos esperem a tots, tant dimecres com diumenge. Trobeu adjunt el cartell de convocatòria, tant per la reunió preparatòria com per la diada del 20-N.
diadaalternativapreparacio.pngdiadaalternativapreparacio.png
389 kb   Ver   Descargar  

No hay comentarios:

Publicar un comentario